Telovadba

TELOVADBA

Ker je gibanje nekaj s čimer imamo opravka vsakodnevno in je zelo pomembno za otrokov gibalni in motorični razvoj, bomo v športni šoli Trimko Sport s strokovnostjo poskrbeli, da se bodo otroci na vadbi seznanili, spoznali ter izpopolnili svoje gibalno znanje preko različnih iger na zanimiv in raznovrsten način. Svoje znanje bodo utrjevali na športnih poligonih, sodelovanju v parih kot tudi v skupini. S tem bodo krepili skupinski duh in socialne vrednote. Vadba poteka 1-krat na teden po 60 minut.

Komu je vadba namenjena?

V naši šoli želimo otrokom omogočiti kvalitetno vadbo in delo, zato jih razvrščamo v dve starostni skupini in sicer v predšolsko ter v šolsko. Tako lahko izbirate med tremi različnimi programi vadbe, glede na starost otrok.

Otroci telovadijo v čistih športnih copatih oz. copatih s surovo gumo, ter športnih oblačilih (trenerka, kratke hlače, kratka majica, nogavice).

Minimalno število prijavljenih otrok: 8

Izbirate lahko med naslednjimi programi:

Mini Junior:
  • Otroci od 2. leta do 4. leta (vadba v spremstvu staršev).

(NOG - lazenje, plazenje, plezanje, kotaljenje, hoja, tek, poskoki, premagovanje ovir... )

Junior 1:
  • Otroci od 4. leta do 5. leta (predšolski otroci oz. otroci, ki so lansko leto obiskovali telovadbo s starši).

(naravne oblike gibanja, razvijanje gibljivosti, koordinacije, elementarne in štafetne igre, atletska ABC, gimnastična ABC, rokovanja z žogo, spretnostni poligoni ...)

Junior 2:
  • Otroci od 5 leta do 6. leta (predšolski otroci)

(naravne oblike gibanja, razvijanje gibljivosti, koordinacije, elementarne in štafetne igre, atletska ABC, gimnastična ABC, rokovanja z žogo, spretnostni poligoni ...)

Super Športnik:
  • Otroci od 6. leta naprej (predšolski otroci in šoloobvezni otroci).

(razvijanje gibljivosti, koordinacije, elementarne in štafetne igre. Osnove atletike, gimnastike, spoznavanje športnih panog; mini nogomet, mini košarka, mini odbojka, igre z loparji ...)

Ob izpolnjeni prijavnici, vas prosimo, da izberete ustrezen program, ali ga zapišite v opombe. 

Kje poteka vadba:
  • Telovadnica OŠ Franc Rozman Stane (Kersnikova 10, 2000 Maribor).
  • Telovadnica OŠ Janka Padežnika *NOVA LOKACIJA (Iztokova ulica 6, 2000 Maribor)
Kdaj:
Cena programa:
  • 25 €/mesečno
Dobro je vedeti:
  • Urnik skupin je do pričetka programa le PREDVIDEN. Možne so spremembe, zaradi večjega števila prijav otrok v kateri drug ponujen program.
  • Ob enkratnem plačilu celoletnega programa 10% popust. Plačilo je možno tudi v dveh obrokih, 1.obrok se plača v mesecu oktobru, 2. obrok v mesecu januarju (2.krat po 95€)

 

Prijava:

Telefon: 040 160 981 (Grega)

Email: info@trimkosport.si

PRIJAVNICA (lahko izpolnite tudi našo spletno prijavnico)