O Nas

"1,2,3 s Trimkom telovadijo že otroci vsi.

Če želiš te plavalnih veščin nauči,

pozimi po belih strminah

s teboj v dolino oddrvi.

Ko pa sneg skopni,

te Trimko rolati uči.

Če se rojstni dan slavi,

za zabavo Trimko poskrbi.

Bodi del njegove družbe tudi ti."

--- tvoj TRIMKO.

Kdo je Trimko?

Z njim bomo telovadili, se gibali, razmigali, žogali, plavali, smučali, rolali. Lahko pa boste s Trimkom tudi praznovali in se veselili ob svojem najpomembnejšem dnevu v letu, ko praznujete rojstni dan. Vabimo vse otroke od 4.leta starosti, da se nam pridružijo v naših programih in na igriv ter sproščen način spoznajo svet otroškega športa.

Vizija naše šole

Otrokom na preprost, zanimiv in igriv način približati in prikazati šport kot eno izmed oblik preživljanja prostega časa. Jih motivirati pri premagovanju vsakodnevnih ovir.

 Cilji

- Naučiti otroke pravilnih osnovnih motoričnih gibanj kot so hoja, tek, skoki.
- Slehernemu otroku privzgojiti potrebo po gibanju pri njegovem razvoju.
- Vzpodbujati socializacijo med vrstniki.
- Predvsem pa biti vsakemu otroku mentor in pedagog, bodisi pri njegovih prvih korakih v šport, kot tudi tistim, ki si želijo izboljšati svoje motorično in gibalno znanje.

 

TRIMKO Team:

 

 

 

 

 

 

 

Grega Mirt, univ.dipl.prof.šp.vzg.

Idejni in pedagoški vodja, ter organizator Trimko Sport šole. Že od majhnih nog je beseda šport povezana z mojim življenjem, saj me ta spremlja na vsakem koraku. V osnovni šoli sem najprej nekaj let treniral tenis, a kaj kmalu sem se odločil za košarko, ki jo igram aktivno že od 10 leta starosti. Po zaključku srednje šole sem se odločil študij nadaljevati na Fakulteti za šport v Ljubljani, kjer sem leta 2014 tudi uspešno diplomiral in postal profesor športne vzgoje. V času študija sem deloval v društvih, kjer sem poučeval plavanje, telovadbo, smučanje in rolanje otroke od 4.leta starosti naprej. Ukvarjam se tudi z animacijo in organizacijo otroških rojstno dnevnih zabav.

V vseh teh letih sem si nabral veliko izkušenj in znanja, ki ga sedaj želim prenašati na naše najmlajše v svoji lastni Trimko šoli športa.

Nazivi in kompetence:

- Trener košarke
- Učitelj smučanja
- Vaditelj plavanja
- Učitelj nordijskega smučanja